Crispy French Crackers

Gepubliceerd op 18 oktober 2023 om 15:15

Dit is het verhaal van de Crispy French crackers...

Via mijn kaasleverancier in Nederland had ik altijd de lekkerste crackers voor zachte en halfzachte Franse kazen. Een krokant rond wafeltje met een subtiele hoeveelheid zeezout. Perfectie. Mijn gezin en familie is er gek op, de meeste van mijn klanten zijn er dol op en ik zelf ook natuurlijk.

En toen ging het vorig jaar, vlak voor de feestdagen, uit hun assortiment en ik heb geen goede vervanger kunnen vinden. Daar kan ik dus niet tegen: eten dat je hebt ontdekt dat super goed is en er dan niet meer aan kunnen komen.  En ook niet leuk: Nee verkopen. Ik heb sindsdien geprobeerd andere leveranciers warm te maken om het in hun assortiment op te nemen. Dat lukte niet.

Een offerte gevraagd bij de bakker zelf in Noord Frankrijk. Maar dan moest ik in hele pallets bestellen en dat krijg ik niet verkocht in mijn kleine winkel voordat de THT is verstreken. De bakker was ook niet voor één gat te vangen toen ik mijn teleurstelling liet blijken en stelde voor om hun crackers bij een (overigens hele goede) Franse kaashandel te bestellen en dus een pallet te vullen met Franse kazen èn de crackers. Dus ik ben hun catalogus in gedoken en raakte wild enthousiast. Al die lekkere kaasjes! Productprijzen en transportprijzen opgevraagd en vorige week heb ik eindelijk een mooie bestelling kunnen plaatsen. De pallet is nu onderweg naar Nederland en dan mogen we het donderdag/vrijdag ophalen bij de transporteur. Mijn God, we zijn een jaar verder en nu komen ze eindelijk. Ik kan niet wachten! Kun jij ook niet wachten? Dan kun je ze hier bestellen >

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.